ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο αγώνας της χρονιάς... για Παναργειακό, απέναντι στον Εορδαϊκό.

Μόνο νίκη, θέλει ο Παναργειακός...
Οι κερκίδες 900 θέσεων θα πρέπει να γεμίσουν και άλλοι τόσοι φίλαθλοι να είναι όρθιοι!

Η μεγάλη ώρα για τον Παναργειακό έφθασε. Την Κυριακή 24 Μαΐου, οι "κοκκινόμαυροι" υποδέχονται τον Εορδαϊκό για την πέμπτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική.  Ο Παναργειακός με τους τρεις βαθμούς, περνά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, "αγκαλιάζοντας" έτσι, την άνοδό του στην τρίτη εθνική κατηγορία.
 Οι 11 συν 3 ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Σιώμου, που θα παίξουν στο γήπεδο Άργους Ορεστικού, θα πρέπει να "αφήσουν την ψυχή τους" στον αγωνιστικό χώρο, ώστε με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα να είναι οι μεγάλοι νικητές.

Απέναντί τους, έχουν μια ιστορική ομάδα από τη γειτονική μας Πτολεμαΐδα. Μία κωμόπολη απέναντι σε μία πόλη! Οι νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μας, "γέννημα θρέμα" της περιοχής μας και προερχόμενοι από τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της ομάδας μας, είναι αποφασισμένοι μέσα σε αθλητικά πλαίσια, το απόγευμα της Κυριακής να γράψουν  τη δική τους ιστορία.
Σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Άργους Ορεστικού, υπό το βλέμμα του προέδρου Αθανασίου Τζήμα, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.


Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες και ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας που θα έχει το μεθαυριανό παιχνίδι, πιστεύω ότι θα είμαστε και καλύτεροι και πιο διεκδικητικοί, φθάνοντας τελικά στην ποθητή νίκη που θα μας οδηγήσει στην άνοδο.

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: