ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Χθες, 17 Μαΐου, η καρδιά της Ελλάδας, χτυπούσε το πρωί στην Καστοριά και το βράδυ στη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ, ΤΡΕΞΕ! ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Εκφράζω το σεβασμό μου σε όλους τους εθελοντές! Χωρίς την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθειά τους, η διοργάνωση δεν θα είχε την ίδια επιτυχία.
Τερματισμός μετά από 47΄και 41" Επίσημη χρονομέτρηση.
 Χθες, Κυριακή 17 του Μάη 2015, η πόλη της Καστοριάς γέμισε χαμόγελα! Χιλιάδες πολίτες - δρομείς, διαφόρων ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων, συμμετείχαν σε μία μοναδική, άρτια και πετυχημένη οργάνωση του ΣΕΓΑΣ. 
Το RUN GREECE (ΕΛΛΑΔΑ, ΤΡΕΞΕ) για τρίτη συνεχή χρονιά φιλοξενήθηκε από την πανέμορφη Καστοριά.

Τερματισμός και ανεπίσημη χρονομέτρηση. Σοκαρίστηκε ο φωτογράφος που οι σφυγμοί μου ήταν μηδέν!, αλλά ευτυχώς, είχε αποσυνδεθεί το παλμογράφος μου! Οι σφυγμοί έφτασαν στους 175. 

Πάνω από 2.000 χιλιάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, αγκαλιάζοντας την αθλητική αυτή γιορτή έμπρακτα, έτρεξαν δίπλα στη λίμνη, σε μία μαγευτική διαδρομή κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια.
Τα ζεύγη, Μασλάρη, Κανδύλη-Οικονομίδη, Σπυροπούλου

Η αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική αυτή εκδήλωση, ομολογουμένως κάθε χρόνο προσεγγίζει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να αφήσουν οι πολίτες τούς καναπέδες των σπιτιών τους και να βγουν  στους δρόμους να περπατήσουν, να τρέξουν, να διασκεδάσουν, δοκιμάζοντας έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση τη σωματικής και ψυχικής υγείας τους, που τόσο απαραίτητη είναι στις μέρες μας.
Πλαισιωμένος από ωραίες συναδέλφους και φίλες!
Αρκετοί συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς, συμμετείχαν ενεργά τρέχοντας στα 5 και 10 χιλιόμετρα, με φανέλες που πρόσφερε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.
Η νέα είναι ωραία, ο παλιός είναι αλλιώς...

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού εκπροσώπησαν μία αναπληρώτρια νεαρή δασκάλα, μόλις 28 ετών και ένας "έφηβος" δάσκαλος 54 ετών. Τιμή και χαρά μου, Σταθούλα, που τρέξαμε μαζί!
Η Ευσταθία Γκουντέλα τερμάτισε 41η στα 5χμ. με χρόνο 29΄και 37" μεταξύ των 755 δρομέων και ο γράφων  60ος στα 10χμ μεταξύ 359 δρομέων.
Από δεξιά, Ελευθέριος Ελευθεριάδης και Θεόδωρος Ιωαννίδης. Ο πρώτος έτρεξε εμπύρετος!
 Από τη γενέτειρά μου, το Άργος Ορεστικό, οι συμμετοχές ήταν πολλές, αλλά δεν καταφέραμε να βρεθούμε λόγω της κοσμοπλημμύρας! (Οργανωθείτε, ρε, παιδιά...)

Ο νεαρός Θοδωρής με τον "παλιό"
 Ο νεαρός συμπολίτης μου και συνδημότης μου γυμναστής, Θεόδωρος Ελευθεριάδης, στα τελευταία 500 μέτρα με "ντοπάρισε" ψυχολογικά και τερμάτισα κοντά του!
 Ο έφηβος, Ιωάννης Μασλάρης, κωπηλάτης και υποψήφιος DJ για το RIVER PARTY(Ψηφίστε τον), έτρεξε μαζί μου. 
Με τον πρώτο ξάδερφο είχαμε να βρεθούμε πολλούς μήνες! Η σπουδαία αυτή κοινωνική εκδήλωση φέρνει κοντά τους πολίτες.
Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου και των 10 χιλιομέτρων. 
Πάνω από 500 δρομείς στον ημιμαραθώνιο και στα 10χ.μ. (163 και 359 αντίστοιχα) από όλα τα μέρη της πατρίδος μας και όχι μόνο!
Εκφράζω δημόσια τα συγχαρητήρια μου στον ΣΕΓΑΣ, στο Δήμο Καστοριάς και στην Περιφέρεια. Ιδιαιτέρως, συγχαίρω για την άρτια, εκπληκτική και πετυχημένη οργάνωση, την οργανωτική και εκτελεστική επιτροπή διά του προέδρου, Αθανασίου Ράπτη.
Τέλος, να ευχαριστήσω ως δρομέας και κυρίως ως πολίτης του ακριτικού νομού μας, τις συνεργαζόμενες εθελοντικές ομάδες και όσους μεμονωμένα εργάστηκαν, ώστε η εκδήλωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.
Η συμμετοχή του σχολείου μου ΕΔΩ

Και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: