ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Αναβλήθηκε η παρουσίαση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας λόγω κορωνοϊού


Πηγή: www.especial.gr
Το νομοσχέδιο με θέματα αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, το οποίο είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί από την ηγεσία του ΥΠΑΙΘ σήμερα Δευτέρα 24/02/2020 στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν θα παρουσιαστεί τελικά, λόγω του θέματος που προέκυψε με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ιταλίας και την απαγόρευση των εκδρομών-μετακινήσεων μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών στη γείτονα χώρα, μετά τη σχετική εισήγηση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. 
Το θέμα της συνάντησης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια θα είναι η διαχείριση σε επίπεδο πρόληψης της μεταδοτικής αυτής νόσου. 
Η παρουσίαση του νομοσχεδίου την Πέμπτη 27/02/2020 στο Υπουργικό Συμβούλιο, εξακολουθεί να ισχύει. Οπως επίσης ισχύει το ότι δεν έχει ξεκαθαρισθεί ακόμη έως τώρα, αν θα περιέχονται στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο διατάξεις για Νέες Δομές Εκπαίδευσης (ΚΕΣΥ – ΕΔΕΑΥ). 
Οπως είχαμε σημειώσει σε προηγούμενη ενημέρωσή μας, αρχική επιδίωξη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ, ήταν να έχει περατωθεί η διαδικασία ψήφισης του εν λόγω νομοσχεδίου πριν τα μέσα Μαρτίου 2020, αλλά κάτι τέτοιο πιθανότατα να μην μπορεί να επιτευχθεί λόγω στενότητας χρόνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: