ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Νέοι προϊστάμενοι σε Διευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας


Η αγαπητή Καίτη, συνεχίζει από ένα άλλο μετερίζι να προσφέρει τις υπηρεσίες της... Καλή δύναμη!

Με απόφαση της υπουργού Νίκης Κεραμέως, τοποθετήθηκαν τέσσερις νέοι προϊστάμενοι/ες σε διευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας.
Συγκεκριμένα, αποσπάστηκαν και τοποθετούνται από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας οι παρακάτω εκπαιδευτικοί σε θέσεις Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Αυτοτελούς Τμήματος μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών πλήρωσης των θέσεων ευθύνης, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του ν.3528/2007 (ΦΕΚ Α΄26), όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και όχι πέραν της 31/08/2021:

1. Ζυμβρακάκης Ιωάννης του Αποστόλου, στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
2. Μπούτσκου Λεμονιά του Γεωργίου, στη θέση της Προϊσταμένης του Αυτοτελούς Τμήματος Συντονισμού και Παρακολούθησης της Εκπαίδευσης Προσφύγων.
3. Νιγιάννης Ανδρέας του Βασιλείου, στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
4. Ρηνάκη Αικατερίνη του Νικολάου, στη θέση της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: