ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ: Καπακοσυλλογή για 7η χρονιά! Οικολογία -Αλληλεγγύη-Δημιουργία...

Συμπολίτισσα και συμπολίτη,
«Μην τα πετάς. Φέρ’ τα σ’ εμάς. Βοηθάς!»


Μία ακόμη "σοδειά" πλαστικών καπακιών παραδώσαμε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Ναυτικό Όμιλο "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" Μαυροχωρίου. 
Συγκεκριμένα τα καπάκια θα μεταφερθούν σε εταιρεία ανακύκλωσης με την αξία του τόνου να ανέρχεται στο ποσό των 130-150 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά ο Ναυτικός Όμιλος του γειτονικού Μαυροχωρίου, του οποίου αθλητές/αθλήτριες είναι και μαθητές/μαθήτριές μας, θα αγοράσει κάποιο κωπηλατικό όργανο για την προπόνηση των αθλητών/αθλητριών. 

Αγαπητοί γονείς,

Το πρόγραμμα συνεχίζεται δυναμικά. Όσο περνάει ο καιρός λειτουργεί όλο και καλύτερα, αφού εκτός από τα παιδιά μας όλο και περισσότερος κόσμος το μαθαίνει και μας φέρνει καπάκια από κάθε είδους πλαστική συσκευασία, π.χ. αναψυκτικά, νερό, γάλα, χυμούς, απορρυπαντικά, μαλακτικά συσκευασίες από πραλίνα. 
Η συγκεκριμένη δράση μας, η οποία συνεχίζεται για έβδομη χρονιά έχει διπλό σκοπό:
α) περιβαλλοντικό, δηλαδή να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πως τα υλικά που καθημερινά απορρίπτονται δεν είναι σκουπίδια, αλλά έχουν οικονομική αξία και περιβαλλοντικό κόστος και 
β) κοινωνικό, για να ενισχυθούν φορείς που βοηθούν ΑμΕΑ και έχουν ανάγκη το αμαξίδιο, αλλά και αθλητικοί σύλλογοι όπου αθλούνται τα παιδιά μας και στη σημερινή συγκυρία δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την οικολογική ευαισθησία τους, τη Σοφία Αβραμίδου, τον Αργύρη Τζέλιο και τον φίλο μου Γρηγόρη Μήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: