ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Συστάσεις Μητσοτάκη στους υπουργούς του: Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Δεν είστε αναρμόδιοι...

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ανασχηματισμό ξεκίνησε...Η ευθύνη ανήκει στον πρωθυπουργό.

Σαφές μήνυμα στους υπουργούς του για τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης, αλλά και τα «φάλτσα» και τις αστοχίες των τελευταίων εβδομάδων έστειλε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού εξέφρασε αρχικά την ικανοποίησή του για τον τρόπο λειτουργίας του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός αλλά υπογράμμισε ότι η ευθύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις της κυβέρνησης είναι συλλογική.

Και ότι, όπως όλοι μαζί οι υπουργοί και ο ίδιος πιστώνονται τα θετικά της κυβερνητικής δράσης, κατά τον ίδιο τρόπο πρέπει να υπάρχει αυτοκριτική, ανάληψη ευθυνών και μέριμνα για τη διόρθωση των όποιων λαθών.

«Δεν είναι πολιτικά και ηθικά αποδεκτό οποιοσδήποτε υπουργός να μετακυλίει ευθύνες σε άλλους υπουργούς ή να αποφεύγει να στηρίζει επιλογές της κυβέρνησης ή να αναγνωρίζει αστοχίες, επικαλούμενος αναρμοδιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι μπροστά υπάρχουν δύσκολες προκλήσεις. «Είμαστε συλλογικό όργανο και όλοι μαζί αναλαμβάνουμε την ευθύνη και των επιτυχιών μας, αλλά και των όποιων αστοχιών μας», κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αντιπολιτευόμενου avgi.gr, η παρέμβαση του Κ. Μητσοτάκη αφορούσε κατά κύριο λόγο τη Νίκη Κεραμέως, και σε δεύτερο πλάνο τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Πρόκειται για το γνωστό φιάσκο με τις μάσκες XL στα σχολεία, ένα φιάσκο που όπως φαίνεται έχει και άλλα επεισόδια, καθώς δύο εβδομάδες μετά αγνοείται ο σχετικός διαγωνισμός της ΚΕΔΕ.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η υπουργός Παιδείας είχε αναφέρει ότι δεν είναι δική της αρμοδιότητα η παράδοση μασκών στα σχολεία, ρίχνοντας την ευθύνη για το φιάσκο στο υπουργείο Εσωτερικών.
Την ίδια στιγμή σε δημοσκόπηση της Prorata, η Νίκη Κεραμέως βγήκε «πρωταθλήτρια» στην αύξηση των αρνητικών απόψεων για το έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: