ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ: Φορτηγό..."ΥΠΕΡ Βοηθειών"!


Αντικρίζοντας κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, το φορτηγό της συγκεκριμένης εταιρείας να περνά την αυλόπορτα του σχολείου μας μεταφέροντας την πολύτιμη πραμάτεια του, νιώθω ασφάλεια, ανακούφιση, ξεκούραση, αισιοδοξία και μία δύναμη (παρά τα 35 έτη υπηρεσίας) για συνέχεια...
 

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, φορτηγό από τα Super Markets ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη κατέφθασε στο σχολείο μας και υπάλληλος της εταιρείας ξεφόρτωσε μία τεράστια παλέτα με υλικά καθαριότητας. Ο φίλτατος Αλέξανδρος Γρηγοριάδης, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και έτσι για μία ακόμη χρονιά η συγκεκριμένη εταιρεία, προσέφερε τα απαραίτητα υλικά απολύμανσης και καθαριότητας στο σχολείο της ζωής τους, αφού στα θρανία του κάθισαν και κάθονται γονείς, παιδιά και εγγόνια της οικογενείας.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, το σχολείο μας και φέτος με τη στήριξη της συγκεκριμένης επιχείρησης "θωρακίστηκε" επαρκώς έναντι ιών, μικροβίων και βακτηρίων. 
Η υπεύθυνη καθαριότητας με γεμάτη πλέον τη "φαρέτρα" της, είναι πανέτοιμη να φροντίζει και να διατηρεί τους χώρους του διδακτηρίου πεντακάθαρους, προκειμένου να διασφαλισθεί η υγεία και η ασφάλεια παιδιών και εκπαιδευτικών.
Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων, των μαθητών/μαθητριών και των γονέων, ευχαριστούμε θερμά τα Super Markets ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη, ευχόμενος ο παντοδύναμος να χαρίζει στις οικογένειές τους υγεία, δύναμη, ευημερία και πρόοδο.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: