ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου το σχέδιο Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις



Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας (www.minedu.gov.gr) δημοσιεύεται το «Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τις μεταθέσεις υπεραρίθμων εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».
Στην ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί ειδικό πλαίσιο (δείτε στη φωτ. αριστερά) που οδηγεί στο κείμενο του σχεδίου που φέρει τον.... τίτλο «Μεταθέσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».
Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το κείμενο του σχεδίου Π.Δ. όπως υπάρχει στην ιστοσελίδα του Υπ. Παιδείας.
Σχέδιο Π Δ για υποχρεωτικές μεταθέσεις υπεραρίθμων . Δείτε το κείμενο του σχεδίου στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας πατώντας ΕΔΩ.  
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Σας επισημαίνω το άρθρο 2 που αφορά το χαρακτηρισμό υπεράριθμων:


Άρθρο 2

Χαρακτηρισμός υπεράριθμων και κατάταξη σε πίνακες υποχρεωτικών μεταθέσεων
1. Οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει δώδεκα χρόνια  προϋπηρεσίας και πλεονάζουν εξολοκλήρου στην περιοχή μετάθεσης που υπηρετούν και δεν συμπληρώνουν το 60%, τουλάχιστον, του υποχρεωτικού τους διδακτικού ωραρίου σε σχολική μονάδα ή σε ομάδα σχολικών μονάδων της ίδιας ή διαφορετικής βαθμίδας με μαθήματα της πρώτης και δεύτερης ανάθεσης, της  πρώτης και δεύτερης ειδικότητας, χαρακτηρίζονται, με απόφαση του οικείου περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης ύστερα από εισήγηση των οικείων περιφερειακών υπηρεσιακών συμβουλίων, εξολοκλήρου υπεράριθμοι (εφεξής και ολικά υπεράριθμοι) στην οικεία περιοχή μετάθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: