ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο Τσίπρας βρήκε τείχος από Γλέζο και Λαφαζάνη


Τείχος βρήκε απέναντί του ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ζήτησε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να συναινέσει στη διάλυση των συνιστωσών του.
Με επικεφαλής τον Μανώλη Γλέζο όλοι οι εκπρόσωποι των συνιστωσών (Θεωνάς, Νταβανέλος κλπ) του είπαν «όχι». Και πώς αλλιώς; Ποιος θα ψήφιζε υπέρ της αυτοδιάλυσής του;
Αντιλαμβανόμενος ότι η πρότασή του δεν περνάει τώρα, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δυο βήματα πίσω, και δήλωσε ότι όλα μπορούν να επιλυθούν στο Συνέδριο. Δεν είναι κάτι που επείγει, με δυο λόγια..
Εκείνο που φρόντισε να περάσει ήταν η πρόταση να εκλέγεται σύνεδρος ένας ή μία για κάθε δέκα μέλη -έτσι το σώμα του Συνεδρίου θα είναι πολύ ευρύ. Και όσο περισσότεροι σύνεδροι, τόσο μεγαλύτερη εκπροσώπηση της κοινωνικής βάσης, άρα και τόσο μεγαλύτερη πλειοψηφία για τον Τσίπρα.
Το δεύτερο «αγκάθι», πέραν των συνιστωσών, είναι βέβαια το Αριστερό Ρεύμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Οι θέσεις που διετύπωσε κινούνται μακράν εκείνων της ηγεσίας (και για το ευρώ και για τις πολιτικές συμμαχίες).
Ο στόχος του Αλέξη Τσίπρα παραμένει σαφής: να διευθετηθούν όλα στο Συνέδριο, το οποίο ελπίζει ότι θα κερδίσει με ποσοστό ίσως και πάνω από 70%.
AiXmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: