ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η Αυγή «πυροβολεί» τον Πέτρο Τατσόπουλο

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να απέφυγε τη δημόσια κριτική στον βουλευτή του Πέτρο Τατσόπουλο, για τη θέση του ότι θα πρέπει να επιδιωχθεί συνεργασία και με πατριωτικές δυνάμεις της Δεξιάς σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, τον ρόλο αυτό όμως ανέλαβε η Αυγή.

Το ανεπίσημο όργανο του κόμματος είναι ιδιαίτερα αιχμηρό για τον βουλευτή, τον οποίο κατηγορεί ότι αγνοεί τις αποφάσεις του συνεδρίου διατυπώνοντας «ευφάνταστα θερινά σενάρια».

Σε σχόλιό της η εφημερίδα γράφει ότι «οι απόψεις του βουλευτή εκφεύγουν των ορίων που θέτουν οι πολιτικές αποφάσεις του συνεδρίου του Σύριζα». Και διατυπώνει το ερώτημα: «Δεν το γνωρίζει αυτό ο κ. Τατσόπουλος»;

Για να προσθέσει: «Σε μια συγκυρία που οι πολίτες έχουν γονατίσει από τις μνημονιακές πολιτικές, εκείνος επιμένει να ζητάει συνεργασία με τις δυνάμεις αυτές».
aiXmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: