ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Αντιδράσεις γαλάζιων βουλευτών για τις δηλώσεις Στουρνάρα.

Κίνημα «γαλάζιων» βουλευτών κατά του υπουργού Οικονομικών για τις δηλώσεις του περί «κόπωσης των βουλευτών» εκδηλώθηκε χθες κατά την ενημέρωση στη Βουλή των βουλευτών της ΝΔ που συμμετέχουν στο Πρώτο Θερινό Τμήμα του Κοινοβουλίου από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, εν όψει της σημερινής συζήτησης και ψήφισης τροπολογίας για την τροποποίηση οργανογραμμάτων των δημοσίων οργανισμών μέσω προεδρικών διαταγμάτων, αλλά και γενικότερα για τους θεσμούς διαθεσιμότητας και κινητικότητας.
«Ηταν μία ακόμα... ώριμη τοποθέτηση του υπουργού», είπε με εμφανή διάθεση ειρωνείας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, ενώ και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης κράτησε σαφείς αποστάσεις από τη δήλωση Στουρνάρα λέγοντας: «Εγώ δεν βλέπω κανέναν κουρασμένο βουλευτή. Βλέπω βουλευτές που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων».
Χαρακτηριστική ήταν και η αναφορά του Γ. Βλάχου, ο οποίος είπε πως «οι βουλευτές της ΝΔ δεν είμαστε κουρασμένοι. Ενημέρωση και σεβασμό απαιτούμε από τους υπουργούς. Να μας σέβονται. Οχι να τα μαθαίνουμε από την τηλεόραση». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γραμματέας της ΚΟ Θ. Μπούρας, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κουρασμένος βουλευτής».

Ο Δ. Κυριαζίδης, ο οποίος πρόσφατα ψήφισε «παρών» στην τροπολογία για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών με μεταπτυχιακά και διδακτορικά, τόνισε: «Δεν είμαστε κουρασμένοι από τα μέτρα, αλλά από τον ευτελισμό μας». Μάλιστα, στο θέμα της συγκεκριμένης τροπολογίας αναφέρθηκε και ο Κυρ. Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για «φάουλ» στον όλο χειρισμό.

Αναφορικά τώρα με τον λόγο της σύσκεψης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε ότι η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων που θα μπουν σε καθεστώς κινητικότητας μέσα στους επόμενους μήνες θα τοποθετηθεί σε άλλη θέση στο Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: