ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Στουρνάρας: Καμία μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης. Θα ξεπαγιάσουμε και φέτος!

Πηγή:Άνεμος Αντίστασης

«Δεν είναι στο τραπέζι» μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας στο «Πρωινό MEGA».
Και πάλι, απλησίαστο για την πλειοψηφία των Ελλήνων θα είναι φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης. Εκατομμύρια Έλληνες, θα ξυλιάζουν εξαιτίας του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Στουρνάρα. Μεγάλα θύματα, σε όλη την επικράτεια, οι ηλικιωμένοι και ασθενείς κάτοικοι, που ο κάθε Στουρνάρας παίζει την ζωή τους, κορώνα-γράμματα και φέτος!
Τα μεγάλα θύματα είναι όλος ο πληθυσμός που κατοικεί στα Βόρεια της χώρας. Ήπειρος, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη. Εκεί όπου ο υδράργυρος πέφτει χαλαρά κάτω από το μηδέν, και πολλές φορές σε κάποιες περιοχές πιάνει και μέχρι -20 βαθμούς.
Για εκείνες τις περιοχές αξίζει να αναφερθώ σε πολλούς συμπατριώτες μας, που πέρσι τον Ιούνιο, ενώ ο Σαμαράς είχε πει ότι θα ισχύσει κανονικά το μέτρο του αυξημένου φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, δεν το θεώρησαν τόσο σημαντικό, και του έδωσαν την πλειοψηφία στις περισσότερες περιοχές της Β. Ελλάδας....
Περαστικά ευχήθηκα σε αυτούς πέρσι, αν δεν πέσει η κυβέρνηση, περαστικά θα ευχηθώ σε αυτούς και φέτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: