ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Πάλι θα καθυστερήσουν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και σε Γραφεία;

        Ενημερωτικά σας αναφέρω, ότι για το γραφείο της Διεύθυνσης Καστοριάς, υπέβαλαν αίτηση απόσπασης 22 συναδέλφισσες και συνάδελφοι εκ των οποίων, δύο είναι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (πληροφορικής). 
      Οι αποσπάσεις σε διευθύνσεις και φορείς πρέπει να προηγηθούν των γενικών αποσπάσεων και οφείλει η νέα ηγεσία του Υπουργείου  να προχωρήσει εγκαίρως στην πραγματοποίηση όλων των αποσπάσεων, ώστε  οι αποσπασμένοι "να μην τρέχουν και δεν φθάνουν" την τελευταία στιγμή λίγο πριν τις 2 Σεπτεμβρίου.
          Οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα γίνουν με πλήρη μοριοδότηση με απόφαση του ΚΥΣΠΕ, όπως προβλέπεται στη σχετική υπουργική απόφαση, σε αντίθεση με τις αποσπάσεις σε φορείς και τα Γραφεία, που δεν εξετάζονται από το ΚΥΣΠΕ, γίνονται δυστυχώς, χωρίς μοριοδότηση και αποφασίζονται από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.
         Ειδικά για φέτος, δόθηκε η δυνατότητα σε συναδέλφους της Δευτεροβάθμιας που είναι υπεράριθμοι, να υποβάλουν αίτηση απόσπασης και για Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αυτό σημαίνει, πως, η πρόθεση του Υπουργείου είναι να αποσπασθούν όσο το δυνατόν λιγότεροι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. ΟΨΟΜΕΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: