ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ενημέρωση από Βασίλη Παληγιάννη για αποσπάσεις και μετατάξεις

O αιρετός του ΚΥΣΠΕ, Βασίλης Παληγιάννης, μας ενημέρωσε ότι σήμερα αναμένονται οι αποσπάσεις σε φορείς και γραφεία. Η διαδικασία για τις υπόλοιπες αποσπάσεις θα ξεκινήσει μόλις οι Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης ενημερώσουν το Υπουργείο Παιδείας για τα λειτουργικά κενά.

Οι εκπαιδευτικοί της Β/θμιας, που δεν ικανοποιήθηκε η αίτησή τους για μετάταξη, παραμένουν στη θέση τους. 
Σχετικά με "λάθη" που παρατηρήθηκαν στις μετατάξεις το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας αναφέρει ότι έγιναν βάσει των μορίων που οι ΙΔΙΟΙ υποψήφιοι δήλωσαν, κατά υπεύθυνη δήλωση τους. Σε κάθε περίπτωση, οι συνάδελφοι που διαπιστώνουν λάθη να κάνουν ένσταση στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Επισήμανση
Συνάδελφε, Βασίλη, μαζί με τον έτερο αιρετό Δημήτρη, "πιέστε" πάλι και συνεχώς τον υπουργό, σε περίπτωση που οι αποσπάσεις δεν ανακοινωθούν έως το Σάββατο 31 Αυγούστου, να εκδώσει σχετική οδηγία, ώστε οι αιτούντες απόσπαση να αναλάβουν υπηρεσία στις πλησιέστερες Διευθύνσεις.
Προσωπικά, εκτιμώ και πιστεύω ότι ο υπουργός θα το πράξει εκτός αν έχει στο μυαλό του οι αποσπάσεις να ανακοινωθούν μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: