ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Σύσκεψη και στάση εργασίας στιγματίστηκαν από τη μικρή συμμετοχή

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ


Η προγραμματισμένη από τους σχολικούς συμβούλους ενημερωτική σύσκεψη με τους διευθυντές-προϊσταμένους σχολικών μονάδων, με θέμα "τη γενίκευση της αυτοαξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας (ΑΕΕ)", διεξήχθη κανονικά με τη συμμετοχή οκτώ συναδέλφων. Όσο για την 3ωρη στάση εργασίας, που εξήγγειλε η ομοσπονδία μας, από τους 455 εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς δήλωσαν συμμετοχή 107 συνάδελφοι, ποσοστό 23,51%!

Το χαμηλό ποσοστό συμμετοχής αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι οι συνάδελφοι ήταν ανενημέρωτοι, ως προς την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης κινητοποίησης, καθήκον κυρίως, της προέδρου του συλλόγου μας, η οποία σημειωτέον, λόγω της πολύμηνης άδειάς της, είχε ελεύθερο χρόνο να επισκεφθεί τα σχολειά μας και να ενημερώσει έγκαιρα, έγκυρα και εμπεριστατωμένα όλους ανεξαιρέτως τους/τις συναδέλφους.

Συνάδελφοι,

Τις παλαιοσυνδικαλιστικές-παλαιοκομματικές τακτικές και νοοτροπίες, με τα χτυπήματα στην πλάτη και τα υποκριτικά χαμόγελα, τις έχουμε απορρίψει, κάποιοι όμως -ελάχιστοι ευτυχώς- φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει ότι... όλοι μαζί πρέπει να επικεντρωθούμε στην ουσία και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα: «Ο κλάδος πονά, η κοινωνία βοά»

Πάντα ανήσυχος και προβληματισμένος

Με εξαιρετική τιμή

Λεωνίδας Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: