ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αποστάσεις από την άποψη του Π. Λαφαζάνη κράτησαν Δ. Παπαδημούλης και Γ. Μηλιός


Τις αποστάσεις τους κράτησαν από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, περί εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη οι βουλευτές του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης και Γιάννης Μηλιός. Όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθετεί την πολιτική επιστροφής στη δραχμή, ενώ οι δηλώσεις του κ. Λαφαζάνη είναι «σεβαστές αλλά μειοψηφικές».

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο Real FM, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει πως δεν υιοθετεί την πολιτική επιστροφής στη δραχμή, και πρόσθεσε πως «όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας παντού εκφράζουν τις συλλογικές, συνεδριακές μας θέσεις. Η άλλη άποψη που εκφράζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι σεβαστή, αλλά είναι μειοψηφική».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, «αυτή την ώρα, όμως, και με τη συνδρομή του Παναγιώτη Λαφαζάνη, πρέπει να εργαστούμε για να υλοποιήσουμε με ταχύτητα και συνέπεια όσα έχουμε συλλογικά αποφασίσει». Όπως είπε, εξάλλου, «αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προχωρήσει με σοβαρότητα, με ενότητα και εξωστρέφεια, τότε δεν θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θα βυθιστούμε σε μια εσωστρέφεια που θα οδηγήσει σε μια απόσπαση από τις ανάγκες των καιρών».

Από την πλευρά του, και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, μιλώντας στο Mega είπε ότι «οι θέσεις Λαφαζάνη είναι μια μειοψηφία που δεν επηρεάζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ». Ο κ. Μηλιός παραδέχτηκε ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται ένας διάλογος που όμως δεν φτάνει στο σημείο να αλλάξει τη θέση του κόμματος για παραμονή στο ευρώ.


Σ. Κεδίκογλου: Να πάρει θέση ο Αλ. Τσίπρας

Να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του σχετικά με τις απόψεις του κ. Λαφαζάνη για το ευρώ κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Όπως παρατήρησε ο κ. Κεδίκογλου, «κάθε λεπτό που περνάει και ο κ. Λαφαζάνης παραμένει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή επίσημος εκφραστής των θέσεων του κόμματος, σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας συμφωνεί με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ».

Όπως είπε, «το να πατάς σε δυο βάρκες, σε αυτή του Τέξας και σε αυτή του κ. Λαφαζάνη, δεν γίνεται. Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει επιτέλους άμεσα τη θέση του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: