ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Στουρνάρας: Πρωτοφανής η ελληνική προσαρμογή

  Σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του, που προβλήθηκε στο επενδυτικό φόρουμ της Capital Link στη Νέα Υόρκη, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η Ελλάδα εφαρμόζει το πιο τολμηρό πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής της σύγχρονης ιστορίας, πέτυχε μια πρωτοφανή δημοσιονομική προσαρμογή και εκτίμησε ότι μπαίνει σε μια εποχή ευκαιριών όπου θα διεκδικήσει μια σημαντική θέση στην παγκόσμια οικονομία.
Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι «κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαεπτά μηνών, η κυβέρνηση έθεσε με επιτυχία το πρόγραμμα και πάλι στο προσκήνιο με την επιτάχυνση της δημοσιονομικής εξυγίανσης, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την εφαρμογή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων σε ευρύ φάσμα τομέων».
 
Επίσης, σημείωσε ότι «το πρωτογενές έλλειμμα έχει μειωθεί περίπου 10% του ΑΕΠ από το 2009, η μεγαλύτερη και ταχύτερη μείωση που έχει καταγραφεί ποτέ από μια οικονομία του ΟΟΣΑ», προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα έχει
ανακτήσει μεγάλος μέρος της ανταγωνιστικότητας και η εμπιστοσύνη αποκαθίσταται σταδιακά».
 
Καταλήγοντας, ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι «η Ελλάδα έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό» και το φόρουμ μπορεί να συμβάλει στην ενημέρωση των διεθνών επενδυτών για την προσπάθεια που καταβάλλεται «μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας».
 Enet.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: