ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Οι εγκύκλιοι των μεταθέσεων για Α/θμια και Β/θμια. Τι ισχύει για τους μεταταγμένους και της ειδικής αγωγής.


Εκδόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας δυο εγκύκλιοι για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών:Της Α/θμιας η εγκύκλιος εδώ και της  Β/θμιας  εδώ

Προϋπόθεση για υποβολή αίτησης μετάθεσης η υπηρέτηση της οργανικής για ένα (1) έτος. 
Στο τέταρτο μέρος της εγκυκλίου οι μεταθέσεις σε σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Α.Μ.Ε.Α.Ε) και κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.)

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 23-4-2014 ως 2-5-2014 στις Δ/νσεις στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία στα οποία ανήκουν οι εκπαιδευτικοί οργανικά ή έχουν τοποθετηθεί προσωρινά. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων. 

Προσοχή!!! Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση και για βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ από μετάθεση, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Οι μεταταγμένοι εκπαιδευτικοί θα παραμείνουν για ένα έτος ακόμη σε προσωρινή τοποθέτηση και επομένως δεν θα υποβάλουν αιτήσεις με την παρούσα διαδικασία.

Ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορεί να γίνει μέχρι 16-5-2014.

Για τις αιτήσεις πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: