ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Οι καταγγελίες της ΔΟΕ δυσάρεστες, πλην όμως απαραίτητες και αναγκαίες, για τη στήριξη και την προστασία των συναδέλφων από τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης.

Το δυστύχημα είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, εφεξής, θα αναγκάζεται να εκδίδει τέτοιου είδους ομόφωνες καταγγελίες και αυτό, διότι τα άμεσα εμπλεκόμενα με την εφαρμογή του θεσμού της ΑΕΕ, στελέχη της εκπαίδευσης (Διευθυντές Σχολικών Μονάδων), εκδηλώνουν συμπεριφορές αντισυναδελφικές, ενίοτε και αυταρχικές, με χαρακτηριστικά την εμπάθεια και τους αποκλεισμούς!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

 


Αρ. Πρωτ. 783                  Αθήνα 8/4/2014

                                           Προς
                                Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.
                                 Κοιν.:
                 1.Περιφερειακό Διευθυντή Κεντρ. Μακεδονίας
                 2.Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Νομού Πιερίας


ΘΕΜΑ: « Καταγγελία ενεργειών Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Νομού Πιερίας»

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., ομόφωνα, καταγγέλλει το Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Νομού Πιερίας για την απαράδεκτη ενέργειά του να προχωρήσει σε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης λαμβάνοντας υπόψη την αναφορά - καταγγελία του Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου Λόφου και αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας κατά της προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Πιερίας Φρειδερίκης Βάσσου.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης έλαβε υπόψη του μια καταγγελία που γνωρίζει πολύ καλά ότι βρίθει ψευδών αναφορών (αποκρύπτει από τα όσα καταμαρτυρεί στην Πρόεδρο για την επίσκεψη στο σχολείο στο οποίο είναι Διευθυντής, ότι επικεφαλής του κλιμακίου που επισκέφθηκε το Δημ. Σχολείο Λόφου ήταν ο πρόεδρος της Δ.Ο.Ε.) και συκοφαντικών αναφορών σχετικά με την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων της κ. Βάσσου (οι οποίες αν είχαν έστω και ελάχιστη σχέση με την αλήθεια καταδεικνύουν ευθύνες και του ιδίου ως Διευθυντή Εκπαίδευσης).

Αγνόησε παντελώς τη σοβαρότητα των όσων το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. είχε καταγγείλει με έγγραφό του στις 21 Μαρτίου 2014 σχετικά με τις ενέργειες του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Λόφου και αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας δείχνοντας με την απευθείας διενέργεια Ε.Δ.Ε., δίχως καν την προκαταρκτική διερεύνηση των γεγονότων, ότι ενστερνίζεται τόσο τις ενέργειες όσο και αυτά που ο αναπληρωτής του «καταγγέλλει».
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θεωρεί ότι η συγκεκριμένη Ε.Δ.Ε. έχει ως στόχο τη φίμωση του συνδικαλιστικού κινήματος, την ενοχοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και τη στοχοποίηση και εξόντωση της προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Πιερίας Φρειδερίκης Βάσσου. 

Καλούμε τον Περιφερειακό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας να παρέμβει ώστε να σταματήσουν οι απαράδεκτες ενέργειες της διοίκησης στο Νομό Πιερίας και να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου. Θα πρέπει οι ανυπόστατες καταγγελίες κατά της προέδρου του Συλλόγου να αποσυρθούν άμεσα.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα προασπίσει με κάθε τρόπο την τιμή και την υπόληψη της προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πιερίας καθώς και την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος      Ο Γεν. Γραμματέας
Χαράλαμπος Κόκκινος    Αθανάσιος Κικινής

Δεν υπάρχουν σχόλια: