ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Συνάντηση αντιπροσωπείας Δ.Σ. Δ.Ο.Ε. με Πατριάρχη Βαρθολομαίο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. μετέβη στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν.
Κατά την παραμονή τους στην Πόλη τα μέλη του Δ.Σ. είχαν συνάντηση στο Φανάρι με τον Παναγιότατο κ.κ. Βαρθολομαίο.
Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε αναφορά στα ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία, τη λειτουργία των σχολείων στην Κωνσταντινούπολη, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ελληνική κοινότητα η οποία, δυστυχώς, έχει συρρικνωθεί. Έγινε αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στον τομέα της εκπαίδευσης των μαθητών και το έργο της στήριξής τους που επιτελείται από το Πατριαρχείο. 
Τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ενημέρωσαν τον ηγέτη της Ορθοδοξίας για τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα, τις συνέπειες των πολιτικών που ασκούνται, τη λιτότητα στην εκπαίδευση, στους λειτουργούς και στους μαθητές και χαιρέτισαν την επαναλειτουργία των Δημοτικών Σχολείων στη νήσο Ίμβρο που αποτελεί και τη γενέτειρα του Πατριάρχη. 
Από τη Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: