ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τα εκλογικά αποτελέσματα στη Δυτική Μακεδονία και ποιοι Βουλευτές εκλέγονται

Από τους δέκα συνολικά βουλευτές  επανεκλέγονται οι πέντε!
Οι τέσσερις νέοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν την απρόσμενη εκλογή τους στις αποχωρήσεις των εκλεγμένων με σταυρό, οι οποίοι οφείλουμε να ομολογήσουμε, παρέμειναν συνεπείς στον ιδεολογικό τους προσανατολισμό, χωρίς να διαπραγματευθούν τις αρχές και τις θέσεις τους 

Ανατροπές στα εκλογικά αποτελέσματα σημειώθηκαν στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα στο Ν. Κοζάνης, οι ΑΝΕΛ έχασαν μία έδρα και ο Χάρις Κάτανας έμεινε πρόωρα εκτός Βουλής. Κερδισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ που εξέλεξε τέσσερις βουλευτές από τρεις που είχε. Ο Μίμης Δημητριάδης επανεκλέγεται, ενώ τις θέσεις της Ραχήλ Μακρή και της Ευγενίας Ουζουνίδου, που «μετακόμισαν» στη Λαϊκή Ενότητα, καταλαμβάνουν οι «τυχεροί»: Θεμιστοκλής Μουμουλίδης, Ιωάννης Θεοφύλακτος και Γεώργιος Ντζιμάνης.
Η Νέα Δημοκρατία με το Γιώργο Κασαπίδη, διατήρησε την έδρα της. 
Αλλαγή είχαμε και στη μονοεδρική των Γρεβενών με τη Νέα Δημοκρατία να «χάνει» την έδρα και ο Τιμολέων Κοψαχείλης να μένει εκτός Βουλής. Νέος Βουλευτής εκλέγεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπγιάλας.

Δεν αλλάζει η κατανομή των εδρών στους διεδρικούς νομούς Καστοριάς και Φλώρινας, καθώς τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης, είναι ανάλογα με εκείνα του Ιανουαρίου, με μοναδική ανατροπή στο νομό Καστοριάς, όπου τη θέση του αποχωρήσαντα από τον ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Διαμαντόπουλου, καταλαμβάνει η Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Ο νομός Φλώρινας θα εκπροσωπηθεί και πάλι από τους: Κωνσταντίνο Σέλτσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και Ιωάννη Αντωνιάδη από τη Νέα Δημοκρατία, που έχασε όμως, πέντε ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, ενώ η αποχή έφθασε  στο 65%!

Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 20ης Σεπτεμβρίου 2015 Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 20ης Σεπτεμβρίου 2015 Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 20ης Σεπτεμβρίου 2015 Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 20ης Σεπτεμβρίου 2015 Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: