ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015, Νο3!

Τόσο νέος και τόσο ανειλικρινής!
κ. Πρόεδρε, ανεξάρτητα από τη θέση του κόμματός σας στις επικείμενες εκλογές, η συνεργασία σας με τη Νέα Δημοκρατία είναι δεδομένη... 
Άντε, να τελειώνουμε με την υποκρισία!!!



Στη Δημοκρατία, την ευθύνη την φέρει ακεραία ο λαός. Και ο λαός είναι "αδιόρθωτος"! Αρέσκεται να πλανάται και μάλιστα... πλάνην οικτρά! Σήμερα ψηφίζει τους ψεύτες, που τον εμπαίζουν και καταψηφίζει τους ειλικρινείς... Περί ορέξεως, αγαπητοί ψηφοφόροι, κολοκυθόπιτα!!! Το "λάγνο" ψέμα και οι εραστές ψηφοφόροι... Αχ, Δημοκρατία!

Οι αναρτήσεις μου για τις  εκλογικές διαδικασίες του 2015
Νο1. 25-1-2015:  Ιστορική νίκη της Αριστεράς


Νο3. 20-9-2015: Η πολυκομματική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές, θα είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει τη ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ (επιτρέψτε μου τον όρο), που διαπραγματεύθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ψήφισαν 230 βουλευτές! Και... αυτό είναι η μόνη αλήθεια!!!

Όλα τ΄άλλα που θα ακούσετε αυτές τις μέρες είναι πομφόλυγες και φληναφήματα...


Αγαπητοί μου, μένουμε μακριά από απίθανους, καιροσκόπους, "αλεξιπτωτιστές" και κρυψίβουλους υποψηφίους και -κυρίως- από κάλπικα και δίμουρα κόμματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: