ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Και όμως, υπάρχουν συμπολίτες μας που αντιδρούν...

Υποκλίνομαι στην αγωνιστικότητα της συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης ενώ οι υπόλοιπες έχουν λουφάξει, με τα στελέχη και τα μέλη των να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα από τους καναπέδες των σπιτιών τους!

Μέλη του ΠΑΜΕ, συνδικάτα, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαία και αυτοαπασχολούμενοι πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Περίπου 100 άτομα έχουν συγκεντρωθεί από τις 7.45 το πρωί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για συνδικαλιστές και μέλη του ΠΑΜΕ, οι οποίοι προχώρησαν στην κίνηση αυτή, χωρίς να ήταν προγραμματισμένη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο ασφαλιστικό.
Οι διαδηλωτές εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά με τρία τουριστικά λεωφορεία, η διέλευση των οποίων επιτρέπεται στην οδό Ηρώδου του Αττικού.
Αίτημα τους, "το σχέδιο έκτρωμα διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης, Κυβέρνησης, επιχειρηματικών ομίλων, Ευρωπαϊκής Ένωσης, να παρθεί πίσω."
Στις 12 το μεσημέρι το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας.

Επεισόδια και συγκρούσεις των διαδηλωτών με τις αστυνομικές δυνάμεις 
Αυτήν την ώρα οι διαδηλωτές "σπάζοντας" τον αστυνομικό κλοιό κατευθύνονται προς τα πρωθυπουργικά ανάκτορα (ΜέγαροΜαξίμου), προκειμένου να ενωθούν με τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης που βρίσκονται εκεί από το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: