ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Η απάντηση Φίλη, σε ερώτηση βουλευτών για τη διαδικασία επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης

Οι ερωτώντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν μας λένε τι προτείνει το κόμμα τους. Καταγγέλλουν τη χειραγωγημένη συνέντευξη και αποδέχονται την "εξαρτησιογόνο" και επικίνδυνη για τη συνοχή της εκπαιδευτικής οικογένειας ψηφοφορία;  

Α. Κρίθηκε αναγκαίο να τροποποιηθεί το σύστημα επιλογής των Διευθυντών Εκπαίδευσης , ώστε να επιλέγονται για τις θέσεις αυτές, οι οποίες είναι μείζονος σημασίας για τη λειτουργία της εκπαίδευσης, οι πλέον κατάλληλοι για τη βέλτιστη εκπλήρωση των καθηκόντων τους ως Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Β. Έτσι πέραν από τη διατύπωση γνώμης από τα στελέχη των σχολικών μονάδων μέσω της διαδικασίας της μυστικής ψηφοφορίας, κρίθηκε σκόπιμο για την καλύτερη αποτίμηση της προσωπικότητας των υποψηφίων, να ενταχθεί η διαδικασία της συνέντευξης ενώπιον Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής, τα οποία συστήνονται στην έδρα κάθε Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Τα παραπάνω αναφέρει, μεταξύ άλλων, γραπτή απάντηση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή, ύστερα από σχετική ερώτηση Βουλευτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: