ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους ήρωες του Αιγαίου!

Άναυδος  και αμίλητος, ο πλανήτης...
Αυτοί είναι οι Έλληνες! Αυτήν την Ελλάδα αγαπάμε.

Από την αρχή της προσφυγικής κρίσης, ψαράδες, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, δάσκαλοι, κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου… άνοιξαν την αγκαλιά τους και τα σπίτια τους σε οικογένειες προσφύγων που προσπαθούν να γλιτώσουν από τον πόλεμο.

Είναι εκεί κάθε μέρα για να προσφέρουν στεγνά ρούχα, νερό, φαΐ και καταφύγιο, και συχνά ρισκάρουν την ίδια τους τη ζωή στα παγωμένα νερά για να σώσουν τους συνανθρώπους μας. 

Με τις πράξεις τους κατάφεραν να πνίξουν τον φόβο και τον ρατσισμό σε ένα κύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που άγγιξε όλο τον πλανήτη. Τώρα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να τους το ανταποδώσουμε. 

Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα για να ζητήσουμε να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους ήρωες του Αιγαίου και διάδωσέ το παντού μέσω email, Facebook και Twitter. 

*Αυτή η εκστρατεία ξεκίνησε από δύο μέλη του Avaaz: την Αλκμήνη από την Αθήνα και τον Stephen από την Ουάσινγκτον

Δεν υπάρχουν σχόλια: