ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τα γένια κάνουν καλό στην υγεία

Εμείς οι γενειοφόροι, βρήκαμε τρόπο να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Θα πουλάμε τα βακτήρια της γενειάδας μας! 
 healthview.gr
Τα τελευταία περίπου πέντε χρόνια υπάρχει μια τρελή μόδα ανάμεσα σε νεαρούς άντρες. Τα πολλά και πυκνά μούσια. Κι ενώ κάτι τέτοιο δεν πάει σε όλους τους άντρες, νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων δείχνει πως το μούσι μπορεί να κάνει καλό στην υγεία τους.
Ερευνητές από το Νέο Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν μικροβιολογικές αναλύσεις σε μούσιααντρών στα οποία έκαναν καλλιέργεια για 4 εβδομάδες.
Τα αποτελέσματα της έρευνας, που παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του BBC με τίτλο Trust Me I'm a Doctor είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί, στα μούσια των αντρών υπήρχαν πάνω από 100 βακτήρια. Αυτά όμως δεν ήταν όλα βλαβερά. Όπως λένε πολλά από αυτά τα βακτήρια μπορεί να κάνουν και καλό στην υγεία του άντρα. Πως;
Όπως διαπίστωσαν, τα καλά βακτήρια διαγωνίζονταν για χώρο με τα κακά γονίδια σκοτώνοντας τα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θανατώνονται τα κακά, δηλαδή τα βλαβερά βακτήρια.
Με άλλα λόγια λειτουργούσαν σαν φυσικά αντιβιοτικά του οργανισμού.
Ο Chris van Tulleken είπε πως αυτά τα βακτήρια λοιπόν θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους ειδικούς να φτιάξουν μέχρι και καινούργια αντιβιοτικά για να καταπολεμήσουν ιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: