ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού, ο αγιασμός των υδάτων στον Πειραιά!

Μέρα που είναι ο Θεός να τους φωτίσει! 
Οι παραδόσεις κάποια στιγμή καταρρίπτονται. Αφού απουσίασε ο πρωθυπουργός, θα έπρεπε να παρευρεθεί ο εξοχότατος πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος όμως προτίμησε τη δεξαμενή του Κολωνακίου, συμπαραστεκόμενος στον πρωθυπουργό του...
Πέρυσι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν εκεί με περιστέρι στα χέρια.
Φέτος, ως πρωθυπουργός έλαμψε διά της απουσίας του...
Πρόεδρος και πρωθυπουργός, μαζί και στον εορτασμό των Θεοφανείων!
Με πολιτικό περιεχόμενο τα φετινά Θεοφάνεια. Ο Πειραιάς δεν αποτέλεσε, όπως συνήθως, το επίκεντρο των εκδηλώσεων μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να μην παραστεί στο λιμάνι για τον εορτασμό. Πρόκειται για μια έμμεση απάντηση στα όσα έχει δηλώσει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το σύμφωνο συμβίωσης και για την κυβέρνηση και τους πολιτικούς που το υιοθέτησαν.
Ο Γιάννης Τραγάκης εκπροσώπησε τη Νέα Δημοκρατία
«Βολές» κατά της κυβέρνησης και της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο Πειραιώτης Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος σχολίασε αρνητικά την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης (παρά το γεγονός ότι ήταν παρών ο Θ. Δρίτσας), αλλά και την απουσία τηλεοπτικής κάλυψης (η ΕΡΤ2 μετέδωσε ζωντανά μόνο την τελετή αγιασμού των υδάτων).
«Θα ήθελα να επισημάνω ένα γεγονός: έρχομαι εδώ για 40 ολόκληρα χρόνια. Για πρώτη φορά δεν υπάρχει εκπρόσωπος της κυβέρνησης και για πρώτη φορά δεν υπάρχει Δημόσια Τηλεόραση. Αυτό ας το σκεφτεί ο καθένας μας από εμάς γιατί έγινε». 
 Ε, λοιπόν, κ. Τραγάκη, γιατί δεν μας λες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: