ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Και στη δεύτερη διημερίδα επιμόρφωσης, οι Διευθυντές σχολικών μονάδων των Ιωαννίνων απήργησαν.

2η Διημερίδα ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Δ/ΝΤΩΝ για την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στο Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (02/06/14): ΟΛΟΙ σχεδόν οι διευθυντές έκαναν απεργία, ΕΚΤΟΣ από έναν!! 


Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μια δημοκρατική κοινωνία ο καθένας έχει δικαίωμα είτε να συμμετέχει σε μια απεργία είτε όχι. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του!

Ωστόσο, αξίζουν ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, όσοι και όσες έκαναν ΑΠΕΡΓΙΑ για να μην επιμορφωθούν στο αντι-επιστημονικό & αντιδημοκρατικό Π.Δ. 152/13 της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (και συγκεκριμένα για την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: δ) Κατηγορία IV – Υπηρεσιακή συνέπεια και επάρκεια,η οποία περιλαμβάνει τα εξής κριτήρια: αα) Τυπικές υπαλληλικές υποχρεώσεις, ββ) Συμμετοχή στη λειτουργία της σχολικής μονάδας και στην αυτο – αξιολόγησή της).

Πρόκειται για ένα Π.Δ. γραμμένο στο πόδι και τελείως ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί με τίποτε στα σχολεία.
Φίλιππος Ευαγγέλου, αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: