ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Καταγγέλλει τη Ζιάκα προκηρύσσοντας 48ωρη απεργία στη Λάρισα η Διδασκαλική Ομοσπονδία

Γιατί γίνονται οι επαναληπτικές, αφού η εγκύκλιος αναφέρει την εξ αποστάσεως; Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει! 

http://www.onlarissa.gr
«Απαράδεκτη και εκδικητικού χαρακτήρα ενέργεια» αποδίδουν στην περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας λαμβάνοντας υπόψη του την πραγματοποίηση επιμορφωτικών διημερίδων στα «πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης» που αφορά τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Λάρισας, την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, αποφασίζει τα παρακάτω:

Καλεί τους Διευθυντές των σχολείων, που όπως όλος ο κλάδος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχουν δώσει και δίνουν τον αγώνα ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης – χειραγώγησης, να μην πάρουν μέρος στη διημερίδα δηλώνοντας με την αγωνιστική στάση τους την απόφαση του Κλάδου να βάλει φραγμό στους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την προώθηση της εφαρμογής της αξιολόγησης – χειραγώγησης των ποσοστώσεων, της μισθολογικής – βαθμολογικής καθήλωσης και των απολύσεων.

Για το σκοπό αυτό κηρύσσει 48ωρη απεργία για τους Διευθυντές των σχολείων του Νομού Λάρισας την , την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, ώστε να μη συμμετέχουν στη διημερίδα και 3ωρη στάση εργασίας για όλους τους εκπαιδευτικούς του Συλλόγου την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 (από 8π.μ. έως 11π.μ.) προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο διεξαγωγής της διημερίδας.

Τα σεμινάρια των διευθυντών που είναι μέλη του Συλλόγου Ελασσόνας γίνονται για πρώτη φορά. Αντίθετα τα σεμινάρια των διευθυντών του Συλλόγου Λάρισας είναι επαναληπτικά. 
Καταγγέλλουμε 
"την απαράδεκτη, εκδικητικού χαρακτήρα και προσβλητική για τις συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις ενέργεια της Περιφερειακής Διευθύντριας Θεσσαλίας, η οποία ακολούθησε την ίδια απαράδεκτη πρακτική και στους άλλους νομούς της Θεσσαλίας που ακύρωσαν τα σεμινάρια της αξιολόγησης και καλούμε τους διευθυντές των σχολείων να δώσουν ηχηρή απάντηση με τη στάση τους."

ΣΧΕΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: