ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Άρχισαν σήμερα, 22 Ιουνίου, οι εργασίες της 83ης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας μας

Αθήνα, Novotel 


Σήμερα, Κυριακή 22 Ιουνίου (Hotel Novotel), ξεκίνησαν οι εργασίες της 83ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ. Πέρα από τα καθιερωμένα και εκ του καταστατικού οριζόμενα θέματα ημερήσιας διάταξης, η διαδικασία της επιμόρφωσης των διευθυντών σχολικών μονάδων για την αξιολόγηση, αναδείχθηκε σε κυρίαρχο θέμα συζήτησης και προβληματισμού, τόσο εντός αίθουσας εργασιών όσο και στα παραδοσιακά εκτός αίθουσας "πηγαδάκια". 

Το προεδρείο της ομοσπονδίας μας προσπαθεί με τεκμηριωμένες θέσεις, απόψεις και προτάσεις, χωρίς λαϊκισμούς και ακρότητες και με την επιστημονική καθοδήγηση της νομικής συμβούλου μας της κ. Τσίπρα, να πείσει τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου μας - που για την ώρα δείχνει «να διατηρεί ευήκοα ώτα»- να «παγώσει» αυτή την επαίσχυντη διαδικασία της δήθεν επιμόρφωσης που αποφάσισε!!!, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, η οποία έχει αυτο-ευτελιστεί και αυτο-απαξιωθεί, κατάληξη η οποία, δεν τιμά αμφότερους τους εμπλεκόμενους.


Εν τω μεταξύ, λίγα τετράγωνα παραπέρα ξεκίνησαν, χθες Σάββατο, οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην «ΑΘΗΝΑΪΔΑ» (Καστοριάς 34-36, Κεραμεικός), οι οποίες θα ολοκληρωθούν σήμερα Κυριακή 22 Ιουνίου. Κεντρικό θέμα της ΚΕ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι η αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών του περασμένου Μάη, καθώς και οι κατευθύνσεις του κόμματος για τις μελλοντικές ενέργειες.
Περιμένω και καλώ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας, έστω και συγκυριακά, να ανακοινώσει τη θέση του υπεύθυνα, ξεκάθαρα και χωρίς στρογγυλοποιήσεις σχετικά με το θέμα της εν λόγω αξιολόγησης, όπως αυτή προβλέπεται από το 152 προεδρικό διάταγμα.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: