ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ουαί τοίς ηττημένοις..." Έπεσε" η Καστοριά με συνοπτικές διαδικασίες.


Συνάδελφοι, 
Από ενημέρωση που είχα, το επαναληπτικό μη προγραμματισμένο "σεμινάριο επιμόρφωσης" για την αξιολόγηση, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5 και  6 Ιουνίου, στέφθηκε από επιτυχία. Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων Καστοριάς που είπαν όχι στα σεμινάρια πριν 15 ημέρες, τελικά, "επιμορφώθηκαν" και από τη νέα διδακτική χρονιά θα είναι πανέτοιμοι να αξιολογήσουν τους συναδέλφους τους στα σχολεία. 
Για την ιστορία, στην πρώτη διημερίδα απείχαν για διαφόρους λόγους 22 Διευθυντές/ντριες και στην επαναληπτική από τους/τις 22, συμμετείχαν οι 19. Δύο είχαν άδεια και ένας μόνο δεν προσήλθε επιδεικνύοντας συνέπεια λόγου και πράξεων.
Έτσι, λοιπόν, τα προγραμματισμένα και μη προγραμματισμένα σεμινάρια στους τέσσερις νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς και η απορρόφηση των σχετικών κοινοτικών κονδυλίων εξασφαλίσθηκε απρόσκοπτα και σύμφωνα με το πλάνο του ΙΕΠ!
Συνάδελφοι,
Για τρεις μέρες (9, 10 και 11 Ιουνίου) θα απουσιάζω με τους μαθητές μου σε εκπαιδευτική-διδακτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Κρεστένων. Ευκαιριακά, θα επισκεφθώ και τον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας για περισυλλογή και ανάνηψη.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλό τριήμερο
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης 
ΔΑΣΚΑΛΟΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: