ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών "Αλέξανδρος Δελμούζος" καταγγέλει τη Διευθύντρια και τους σχολικούς συμβούλους Ανατολικής Αττικής.

Τελικά, η "επιμόρφωση" μετατρέπεται σε "παραμόρφωση"!
"Καίγονται", μήπως δεν προλάβουν να απορροφήσουν τα κονδύλια από το ΕΣΠΑ!

                                                 Παλλήνη: 14 -6 - 2014 

                                                       Αριθμ. Πρωτ. : 37

Καταγγελία για τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και τους σχολικούς συμβούλους που έκαναν αίτηση για να συμμετάσχουν ως επιμορφωτές των Διευθυντών για την αξιολόγηση

Τις τελευταίες μέρες όλη η διοίκηση της εκπαίδευσης (περιφέρεια, συντονιστής σχ. Σύμβουλος, Δ/ντές εκπαίδευσης, σχ. Σύμβουλοι που αποδέχτηκαν τον ρόλο των επιμορφωτών, Δ/ντές σχολείων που φιλοξενούν τα σεμινάρια) υλοποιώντας τις πολιτικές του υπουργείου και της Κυβέρνησης σχεδίασε με πλήρη μυστικότητα τη διοργάνωση των σεμιναρίων των Δ/ντών για την ατομική αξιολόγηση. Μόνο τους μέλημα το πως θα οργανώσουν σε όλη την Αττική ταυτόχρονα και με μεγάλη διασπορά τα σεμινάρια ώστε να εμποδίσουν τη συγκέντρωση δυνάμεων για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καταγγέλλει τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής για τον πρωτοφανή και απαράδεκτο τρόπο που επέλεξε ώστε να υλοποιήσει την πραγματοποίηση των επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της Ανατολικής Αττικής. Οι παράτυπες διαδικασίες και οι μεθοδεύσεις αποτελούν ντροπή για τους εμπνευστές τους αλλά και για αυτούς που τις υλοποιούν.

Συγκεκριμένα η Διευθύντρια Εκπαίδευσης περίμενε να κλείσουν τα σχολεία και με άκρα μυστικότητα το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιούνη ενημέρωνε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων στα κινητά τους τηλέφωνα ότι την Δευτέρα ξεκινούν τα συγκεκριμένα σεμινάρια. Μάλιστα οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης καλούσαν τους Δ/ντές να τηρήσουν "άκρα μυστικότητα " για το θέμα!!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καταγγέλλει ακόμη τη Δ/ντρια Εκπαίδευσης και τους, λίγους ευτυχώς, σχολικούς συμβούλους της περιοχή μας, που έσπευσαν να κάνουν αίτηση με τη βούλησή τους για να γίνουν επιμορφωτές στα συγκεκριμένα σεμινάρια. Τα ονόματά τους φιγουράρουν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Τι είναι άραγε αυτό που τους έκανε να τρέξουν ως επιμορφωτές τα 30 ευρώ την ώρα ή συμφωνούν με τις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης και του Αρβανιτόπουλου; Ενός Υπουργού τον οποίο ακόμη και ο ομοϊδεάτης του Πρωθυπουργός τον απέπεμψε από την Κυβέρνηση ως αποτυχημένο. Πως είναι δυνατόν κάποιοι να είναι "βασιλικότεροι του βασιλέως"; Έχει τέλος ο κατήφορος;

Ο καθένας κρίνεται από την προσωπική του διαδρομή και στο σύνολο τους οι εκπαιδευτικοί έχουν μνήμη, κρίση και κυρίως αξιοπρέπεια.

Όσοι συμβάλουν στη διεξαγωγή των σεμιναρίων στρέφονται ανοιχτά ενάντια στον κλάδο και τις θέσεις του, ενάντια στην δημόσια εκπαίδευση και στους εκπαιδευτικούς.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
 ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: