ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΔΟΕ: Δεν είναι υποχρεωτική η εξ αποστάσεως επιμόρφωση για την αξιολόγηση

Γιατί ο νέος υπουργός, αφήνει να εξελίσσεται μία διαδικασία που έχει ευτελιστεί;

ΔΟΕ (19/6/14): ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ επί του επί του ερωτήματος εάν η συμμετοχή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων σε διαδικασίες ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ είναι υποχρεωτική.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ:
ΙΙΙ. Η απάντηση επί του ερωτήματος.
Εκ των ανωτέρω καθίσταται προφανές, ότι (α) η συμμετοχή των διευθυντών στις διενεργούμενες επιμορφωτικές δράσεις του ΙΕΠ δεν είναι υποχρεωτική με μόνη την απόφαση του Ι.Ε.Π. (β) Οι αποφάσεις των Περιφερειακών Διευθυντών και Διευθυντών Εκπαίδευσης για την πραγματοποίηση των επιμορφωτικών σεμιναρίων με βάση την απόφαση του Ι.Ε.Π. είναι νομικά έωλες (γ) Οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων ουδεμία υποχρέωση έχουν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε διαδικασία εξ’ αποστάσεως επιμόρφωσης.
Παραμένω στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.
                       Με εκτίμηση,
              Μαρία Μαγδαληνή Τσίπρα
                      Δικηγόρος
Η Ομοσπονδία μας απευθύνει κάλεσμα στους διευθυντές «να επιδείξουν την ίδια δυναμική και συνεπή στάση που επέδειξαν με το να ακυρώσουν, με τη συμμετοχή τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις που κήρυξε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. , τα επιμορφωτικά σεμινάρια της Α.Ε.Ε. και να μη πάρουν μέρος στη φαιδρή διαδικασία «επιμόρφωσης» εξ΄ αποστάσεως».
Η γνωμοδότηση αναλυτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: