ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

"Ξεκαθάρισμα" λογαριασμών ή έξαρση εγωτισμού και εμπάθειας;

Εδώ, Καστοριά. Η ΔΟΕ ακούει;

Με συνοπτικές διαδικασίες οι προϊστάμενοί μας προέβησαν σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» έναντι ημών, που ασκήσαμε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας, αυτό του συνδικαλίζεθαι.
Με έκπληξη, αγανάκτηση και απογοήτευση, διαπιστώσαμε από έγγραφο της περιφερειακής διευθύντριας ότι καλούμεθα σε επαναληπτική «επιμορφωτική»  διημερίδα δια ζώσης και όχι εξ αποστάσεως,  όπως «παραπλανητικά» ανέφερε το έγγραφο που μας καλούσε στην πρώτη διημερίδα (20 και 21 Μαΐου), τη «διημερίδα του χαμένου 200ευρω» (οι μεν διευθυντές το έχασαν απ΄το μισθό τους οι δε επιμορφωτές από τα μπόνους τους.)
Και επειδή δεν αντέχουμε πλέον οικονομικά - μιας και εξαντλήσαμε και το υστέρημά μας – «απ΄το αυτί και στο θρανίο» αποφάσισαν κάποιοι, με «σκυμμένο κεφάλι» και «κομμένα ποδάρια»  θέλουν πίσω τους διευθυντές που τόλμησαν και «όρθωσαν το ανάστημά τους».
Άλλωστε πιθανή προσέλευση των Διευθυντών στην επαναληπτική διημερίδα, σηματοδοτεί την επίτευξη του στόχου:
1.Την καταβολή της αποζημίωσης των επιμορφωτών
2.Την έγκαιρη απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων και
3.Την "ταπείνωση" και τον "εξευτελισμό" των διευθυντών και κατ' επέκταση όλων των εκπαιδευτικών.
Και επειδή, δεν έχω διάθεση για πολλά σχόλια δεδομένης της κατάστασης, έχω να καταθέσω ότι, όποιος ξέχασε την απλή αλλά μεγαλειώδη ιδιότητα του ΔΑΣΚΑΛΟΥ, που κατείχε στο παρελθόν, είναι καταδικασμένος στη συνείδηση όλων των συναδέλφων. 
Τελειώνοντας, διότι δεν με περισσεύει χρόνος, λόγω της προγραμματισμένης και καθιερωμένης  ετήσιας εκδήλωσης του σχολείου μου, όπου μαθητές και δάσκαλοι καταθέτουν αυτές τις μέρες την ψυχή τους και τα πάσης φύσεως αποθέματά τους,  σας προσκαλώ όλες και όλους, την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού, για άλλη μια φορά, σε μια ουσιαστική επιμορφωτική εσπερίδα δια στόματος 122  μαθητών
Με εξαιρετική τιμή και περισσή αγανάκτηση 
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: