ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

"Μάγεψαν" το πολυπληθές κοινό, οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού

Εντυπωσιακή η μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση, από τους 121 μαθητές/τριες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού
                            
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 20:00, στην εξαιρετική αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου της κωμοπόλεώς μας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Σχολείου μας.
Οι μαθητές όλων των τάξεων (121 μαθητές και μαθήτριες) παρουσίασαν μία ανεπανάληπτη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση, αφιερωμένη στην εποχή του παππού και της γιαγιάς. Την παράσταση παρακολούθησαν σε μία κατάμεστη αίθουσα (πάνω από 500 θεατές) όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, μαθητές του 1ου Γυμνασίου, που έχουν αποφοιτήσει από το σχολείο μας τα παρελθόντα έτη και πλήθος συμπολιτών μας. Κατά κοινή ομολογία όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν για δύο ώρες και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το θέαμα, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους εκπαιδευτικούς του σχολείου να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, με ζήλο και ευσυνειδησία προς όφελος πάντοτε των μαθητών.
  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμότατος, πατήρ Λεωνίδας Μπάρδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτριος Σαββόπουλος, ο Δήμαρχος  Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αλέξανδρος Καράτζιος, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Γεώργιος Μασλάρης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι, Χρήστος Παστελάς και Αλίκη Καζνταρίδου, ο Σχολικός Σύμβουλος ειδικής αγωγής, Βασίλειος Μήτσιαλος, ο τέως Διευθυντής του σχολείου μας, Παύλος Καλύβας, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς επίσης, διευθυντές και εκπαιδευτικοί άλλων σχολικών μονάδων.

Ως Διευθυντής του σχολείου, αισθάνομαι την αδήριτη ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που και φέτος ήταν δίπλα μας. Να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την  ειλικρινή, αγαστή και αρμονική συνεργασία που έχουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αγαπητοί, γονείς, εκ μέρους του διδακτικού προσωπικού, σάς διαβεβαιώνω ότι, όσο εσείς είστε κοντά μας, αρωγοί και συμπαραστάτες και παρά τις αντίξοες συνθήκες, εμείς θα συνεχίζουμε το έργο μας έως τα βαθιά γεράματα, που όπως φαίνεται θα συνταξιοδοτηθούμε! Υγεία σε όλους.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
ΔΑΣΚΑΛΟΣ  
 Η σύντομη ομιλία - με αναφορά στην αξιολόγηση - του Διευθυντή και ένα πολύ μικρό δείγμα από την αρχή και το τέλος της θεατρικής παράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: