ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Σε ποσοστά... 15% -30% στοχεύει ο Β. Λεβέντης

Γυρολόγος της πολιτικής από τα νιάτα του!
O Βασίλειος Λεβέντης 65 ετών σήμερα, χωρίς ιδεολογία και συγκεκριμένες θέσεις!
"Πέρασε" από τα δύο κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, ιδρυτής διαφόρων μικροκομμάτων, υποψήφιος Δήμαρχος σε διαφορετικούς Δήμους, καναλάρχης και αρθογράφος της "Αυριανής", τώρα φλερτάρει και με το τρίτο κόμμα εξουσίας, το μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ!

kathimerini.gr
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ
Την πεποίθησή του ότι στις επόμενες εκλογές η Ενωση Κεντρώων μπορεί να συγκεντρώσει το 15% ή ακόμη και το 30% των ψήφων εξέφρασε χθες ο κ. Β. Λεβέντης. «Είμαστε κόμμα κυβερνητικό, δεν είμαστε σαν την κυρία Φώφη, που ψάχνει να μαζέψει τα ερείπιά της για να πάρει ένα 3%-4%», ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές αποστροφές του στη συνέντευξη Τύπου, στη ΔΕΘ.
Πέραν, ωστόσο, των μάλλον μεγαλεπήβολων αυτών στόχων, το κεντρικό μήνυμα που θέλησε να περάσει ο κ. Λεβέντης ήταν να διαψεύσει οριστικά το έντονο πολιτικό φλερτ που του αποδίδεται με τον κ. Τσίπρα. «Αν μπει η Ενωση Κεντρώων μαζί με τον Τσίπρα σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, να μην ψηφίσει ούτε ένας Ενωση Κεντρώων. Μην αμφιβάλλετε καθόλου ότι στο μέλλον, όποιο κι εάν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, μπορεί να δούμε κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μητσοτάκης μπορεί να μπει σε κυβέρνηση, ο Λεβέντης ποτέ», ήταν επί λέξει η απάντηση που έδωσε στις σχετικές ερωτήσεις.
Παράλληλα, πάντως, με την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση, και χθες ο κ. Λεβέντης επανέφερε την πρότασή του για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης. «Αν δεν φτιάξουμε μία κυβέρνηση 250 βουλευτών, επενδυτής δεν θα έρθει», υποστήριξε και οι παριστάμενοι κατάλαβαν ότι σε μια κυβέρνηση που θα δέχονταν να συμπράξουν οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης θα ήθελε μάλλον και εκείνος να είναι συμμέτοχος. Αμέσως μετά, ωστόσο, «εξήγησε» ότι «δεν θα κάνω κυβέρνηση με κανέναν, τους εννέα βουλευτές μου τους διαθέτω μόνο στην Ελλάδα»...
Σε ό,τι αφορά τέλος τα θέματα της οικονομίας, ήταν κατά τι σαφέστερος. Δήλωσε ότι διαφωνεί κάθετα με τον πρωθυπουργό, που προτάσσει τη μείωση του χρέους. «Πρώτα κάνεις τις μεταρρυθμίσεις σου και μετά ζητάς οτιδήποτε», είπε και εξήγησε ότι «να ζητείται πρώτα μείωση του χρέους, χωρίς να εκπληρώνονται τα προαπαιτούμενα, δίνει προς τα έξω την εικόνα απατεωνιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: