ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε ποιος πραγματικά είναι

Ο Μητσοτάκης ξέρουμε ποιος είναι. Εσείς κ. πρωθυπουργέ, ξέρετε ποιος είστε; Γιατί εμείς δεν ξέρουμε...!

Με μία καυστική ανακοίνωση σχολίασε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.
«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που με τη σημερινή του εμφάνιση θύμισε σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι υποστηρίζει», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκφράζει απόψεις «πιο ακραία νεοφιλελεύθερες από αυτές των δανειστών με τους οποίους άλλωστε ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας την χώρα στην φτώχεια».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει στην σχετική ανακοίνωση τη δέσμευση «για 15000 απολύσεις στο δημόσιο και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές».

Ως προς το ζήτημα της επιχειρηματικότητας, το δελτίο Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού υποστηρίζει τα εξής:

«Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου Siemens δε βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση. Αντιθέτως εξήγγειλε περικοπές ύψους 3.5 δισ στην υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε την χώρα και την οικονομία. Ας πάρει απόφαση ότι με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: