ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Δεύτερη παράταση στην προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα υπηρεσιακά συμβούλια!

Και αυτή η διαδικασία ευτελίστηκε!

Αρ. Πρωτ. 850                                                   Αθήνα 28/9/2016
Προς
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Θέμα: Για την εκ των υστέρων δοθείσα, από το ΥΠ.Π.Ε.Θ., παράταση στην προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα υπηρεσιακά συμβούλια.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θεωρεί ότι το πρωτοφανές, για τα δεδομένα των υπηρεσιακών εκλογών, γεγονός της παράτασης της προθεσμίας για την κατάθεση υποψηφιοτήτων (μέχρι τις 28/9) αφού προηγουμένως έληξε η αρχική προθεσμία (26/9), είναι εξαιρετικά προβληματικό και δημιουργεί υπόνοιες σκοπιμότητας «παρέμβασης» εκ μέρους του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στη διαδικασία. Ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία κλίματος καχυποψίας, γεγονός που δυναμιτίζει το κλίμα προ των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Θεωρούμε ότι η αναγνώριση οποιασδήποτε υποψηφιότητας (ατόμου ή συνδυασμού) η οποία ενδέχεται να προκύψει μετά την υποβολή των ψηφοδελτίων από τη Δ.Ο.Ε. στο Υπουργείο και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις, δημιουργεί ζήτημα ως προς την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας.
Επιπλέον δηλώνουμε ότι ως Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. δε θα δεχτούμε ό,τι «αίφνης» προκύψει μετά την 26η Σεπτεμβρίου 2016 και ιδιαίτερα συνδυασμούς ή υποψήφιους των οποίων οι υποψηφιότητες δεν υποβλήθηκαν ποτέ μέσω της Δ.Ο.Ε., όπως προβλέπει το Π.Δ. 1/2003.
Σε τέτοια περίπτωση θα απαιτήσουμε από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. την ανάκλησή τους και θα προχωρήσουμε στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διαγραφή από τους συλλόγους και τη Δ.Ο.Ε. αυτών που κινήθηκαν με σκοπιμότητα, φαλκιδεύοντας την όλη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: