ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αυλωνίτου: Διερωτώμαι γιατί ο έλεγχος των πόθεν έσχες δεν έγινε πριν από τον διαγωνισμό

Κυρία μου, εσείς κυβερνάτε και δεν γνωρίζεις; Πραγματικά τα έχετε χαμένα!

«Διερωτώμαι γιατί ο έλεγχος των πόθεν έσχες δεν έγινε πριν από τον διαγωνισμό, θα μπορούσε να είχε εξεταστεί νωρίτερα ώστε να μην υπάρχουν καχυποψίες και συγκρούσεις» σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας στον Αθήνα 9,84.
«Ξεβολεύτηκαν πολλοί από αυτό που υπήρχε πριν και μιλάω για τους καναλάρχες που τώρα αναγκάζονται και μεγάλο τίμημα να πληρώσουν και την εργατική νομοθεσία να εφαρμόσουν» πρόσθεσε η κ. Αυλωνίτου.
Σημείωσε παράλληλα ότι «η τάξη θα μπει, είναι τελειωμένο αυτό και απόφαση της κυβέρνησης. Από εκεί και πέρα όποιος δεν είναι νόμιμος να τα βρουν στη δικαιοσύνη». 
Σχετικά με το θέμα Καλογρίτσα η κ. Αυλωνίτου υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν δικοί μας υπερθεματιστές και μη ή δικοί μας εργολάβοι», σημειώνοντας πώς αν το τίμημα των αδειών δεν πληρωθεί στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και εάν το πόθεν έσχες κάποιου δεν πληροί τους όρους αδειοδότησης θα πάρει την άδεια ο επόμενος επιλαχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: