ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Κύρτσος: Στις Βρυξέλλες συζητούν για συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Ζωή να έχουμε, τι άλλο θα ακούσουμε και πόσα ακόμη θα δούμε!

Ένα από σενάρια που εξετάζεται στις Βρυξέλλες είναι η δημιουργία κυβερνητικού συνασπισμού με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος και ήδη έχει προκαλέσει τις πρώτες συζητήσεις στα πολιτικά και δημοσιογραφικά στέκια.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ. Κύρτσος υποστήριξε ότι πρόσωπα από την Ευρώπη, με δικαίωμα υπογραφής στα ελληνικά ζητήματα διερευνούν το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μετά την έξοδο από το μνημόνιο. Όπως σημείωσε ο ευρωβουλευτής, μια από τις ερωτήσεις που του θέτουν στις Βρυξέλλες, είναι «πώς μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ».
«Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ως λύση σε πολλά προβλήματα, σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα, είναι κι ένας κυβερνητικός συνασπισμός κομμάτων» σημείωσε για να προσθέσει: «Αν γινόταν κάτι τέτοιο (συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ) ξαφνικά, πιστεύω ότι θα οδηγούσε στην απαξίωση των κομμάτων. Δε νομίζω ότι ένα τέτοιο σενάριο λύνει το πρόβλημα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Κύρτσος.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, μάλιστα, χαρακτήρισε ένα τέτοιο σενάριο ως «εξωπραγματικό» απαντώντας σε σχετική ανάρτηση που είχε κάνει από τις 11 Αυγούστου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: