ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Άργος Ορεστικό:Το μεγαλείο του εθελοντισμού!

Μελίνα και Αθανάσιε, η Ραφαηλία σάς περιμένει και για τον καλλωπισμό της αυλής του σχολείου μας...
Τα σκουπίδια και το κατεστραμμένο υλικό δαπέδου
«Μην αναρωτιέστε τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σας για εσάς, αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για την πατρίδα σας», είπε ο JFK στην ορκωμοσία του ως ο 35ος πρόεδρος των ΗΠΑ, σε μία φράση που έμεινε στην ιστορία. 
Αυτό, μάλλον, σκέφθηκαν και οι τρεις γονείς συμπολίτες μας, Χριστίνα Τσάμη, Μελίνα Μπουτσιάδου μετά του συζύγου της Αθανασίου Χουλιάρα
Σήμερα, λοιπόν, Πέμπτη 30 Αυγούστου του Αλεξάνδρου, ανέλαβαν οι τρεις τους την περιποίηση και τον καθαρισμό του χώρου της παιδικής χαράς στο νέο πάρκο. 
Στο συγκεκριμένο χώρο επικρατούσε φριχτή κατάσταση! Σκουπίδια πάσης φύσεως και μάλιστα επικίνδυνα για την ασφάλεια των δεκάδων παιδιών, όπως σπασμένα γυαλιά, είχαν μετατρέψει το χώρο σε αυτοσχέδια χωματερή!
 
"Άστραψε ο χώρος!



Τελικά οι τρεις εθελοντές-συμπολίτες μας, παίρνοντας μάλιστα και άδεια από τις εργασίες τους, καθάρισαν επιμελώς το χώρο και από εδώ και στο εξής γονείς και παιδιά που θα επισκέπτονται την παιδική χαρά, υποχρεούνται να διατηρούν το χώρο καθαρό. 


Όσο για τους βραδινούς επισκέπτες…τα πάντα είναι θέμα παιδείας, με την ευθύνη να είναι συλλογική. Από εκεί και πέρα οι δημόσιοι χώροι (πάρκα, σχολικές αυλές) θα πρέπει να φυλάσσονται τουλάχιστον κατά τις βραδινές ώρες. 
Θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ τους παραπάνω γονείς για τη δράση τους αυτή και εύχομαι η ενέργεια αυτή να αφυπνίσει όλη την κοινωνία προς τον εθελοντισμό, το σεβασμό και την προστασία της πόλης, στην οποία οι ίδιοι ζούμε.

Προτείνω οι τοπικοί σύλλογοι να υιοθετήσουν κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας και να τους καλλωπίζουν, διαχέοντας πολλαπλά μηνύματα...
Οι σύλλογοι διεκδικούν, αλλά και προσφέρουν!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: