ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Υπηρεσιακή η σημερινή εκλογική διαδικασία και όχι συνδικαλιστική, αγαπητέ, πρόεδρε.


κ. πρόεδρε, οι συγκεκριμένες εκλογές δεν είναι συνδικαλιστικές αλλά καθαρά υπηρεσιακές και έχουν σχέση με τη λειτουργία των υπηρεσιών του υπουργείου σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. Η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία διενεργείται από το υπουργείο και όχι από τα συνδικαλιστικά σωματεία. 
Πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με εφορευτικές επιτροπές από εκπαιδευτικούς, οι εκπαιδευτικοί για να ψηφίσουν μετακινούνται εκτός της έδρας του σχολείου, η διαδικασία είναι χρονοβόρα γιατί στήνονται τρεις κάλπες, οπότε τα σχολεία τη συγκεκριμένη μέρα είναι αδύνατον να λειτουργήσουν ομαλά και εύρυθμα... Αναρωτιέμαι οι σύμβουλοί σας δεν σας ενημέρωσαν επ΄αυτών; Διερευνήστε το σε βάθος...
Σταθερός στα πιστεύω μου ... ΑΓΩΝΙΩ...
Λεωνιδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος
Άρθρο 25 προεδρικού διατάγματος 1/2003 
Ψηφοφορία 
1. Η εκλογή γίνεται ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής από την 9η πρωινή μέχρι την 5η μεσημβρινή ώρα. Η εκλογή μπορεί να παραταθεί μέχρι της 8ης μεταμεσημβρινής ώρας το αργότερο, εφόσον υπάρχουν εκλογείς οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν.


Τη διαφωνία του στο κλείσιμο των σχολείων λόγω εκλογών στα συνδικαλιστικά σωματεία των εκπαιδευτικών, εξέφρασε με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ θα μπορούσε το υπουργείο Παιδείας να οργανώσει τις εκλογές χωρίς να επηρεαστεί η σχολική λειτουργία.
Αναλυτικά ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρει στην ανάρτηση του: «Χιλιάδες γονείς ταλαιπωρούνται σήμερα επειδή τα σχολεία είναι κλειστά. Δεν θα μπορούσε το υπουργείο Παιδείας να οργανώσει τις εκλογές των εκπαιδευτικών χωρίς να επηρεαστεί η σχολική λειτουργία; Μπορούσε. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν νοιάζεται ούτε για τα αυτονόητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: