ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Αδ. Γεωργιάδης:Οι καλές αριστερές καταλήψεις και οι κακές καταλήψεις όσων δεν σας βολεύουν


Τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις μαθητικές καταλήψεις κατά το παρελθόν σχολίασε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή τις καταλήψεις των τελευταίων ημερών. Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε τη διαφωνία του αναφορικά με τις καταλήψεις ενώ σημείωσε ότι δεν θα χαρίσει στη Χρυσή Αυγή τους μαθητές. 

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε τη διαφωνία του αναφορικά με τις καταλήψεις ενώ σημείωσε ότι δεν θα χαρίσει στη Χρυσή Αυγή τους μαθητές.

«Τι θα έχουμε τώρα; Τις καλές αριστερές καταλήψεις και τις κακές καταλήψεις όσων δεν σας βολεύουν; Με ποιο ηθικό ανάστημα θα πείτε τώρα στους μαθητές να μην κάνουν καταλήψεις; Εσείς που είπατε στους μαθητές ότι μπορούν να κατηγορούν τους πολιτικούς; Να έχουν γνώμη για όλα τα θέματα;», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Θυμάστε τον χαμό που έγινε όταν ο μαθητής είχε μουτζώσει τους επισήμους; Τότε εσείς μιλάγατε για το νεολαιίστικο κίνημα που φουντώνει. Με ποιο ηθικό δικαίωμα τους κρίνετε σήμερα; Τότε ήταν καλό το κίνημα και τώρα που κάνουν καταλήψεις για την Μακεδονία είναι κακό; Έχουμε δηλαδή τις καλές αριστερές καταλήψεις και τις κακές άλλες;» πρόσθεσε.

Απάντηση στον Αδωνι Γεωργιάδη έδωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη, η οποία υπογράμμισε:

«Το θέμα δεν είναι είμαστε υπέρ ή κατά καταλήψεων αλλά αν είμαστε υπέρ ή κατά του εκφασισμού του σχολείου, του ρατσιστικού μίσους στα σχολεία. Και αναλογιστείτε τις ευθύνες σας για την πολιτική καπηλεία. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χτυπήσει το κουδούνι του σχολείου στο φασισμό».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόλγου σε δήλωσή του προ ημερών, απηύθυνε έκκληση σε μαθητικά συμβούλια, σε εκπαιδευτικούς και σε συλλόγους γονέων να «απομονώσουν τις φασιστικές κραυγές» υπογραμμίζοντας ότι «το τελευταίο διάστημα, φασίστες της Χρυσής Αυγής, προσπαθούν να διοχετεύσουν το εθνικιστικό δηλητήριό τους σε μαθητές και σε σχολεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: