ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Διαμαρτυρία μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών στο υπουργείο παιδείας

κ. υπουργέ, δια της φυγής δεν αντιμετωπίζονται τα θέματα της παιδείας!
Οι κυβερνώντες προστατεύουν τα υπουργεία, αλλά τα πανεπιστήμια τ' αφήνουν απροστάτευτα στην ανομία!   

Διαμαρτυρία μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών στο υπουργείο παιδείας

Λίγο πριν τις 2 μ.μ. μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας, μπήκαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου και στη συνέχεια μέσα στο κτήριο αφού... σήκωσαν τα ρολά που νωρίτερα είχε κατεβάσει ο Κ. Γαβρόγλου. 
Μετά την εισβολή, ομάδα μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών βρέθηκαν στον πέμπτο όροφο, έξω από το γραφείο του υπουργού με ορισμένους από τους εισβολείς να φωνάζουν ότι «το υπουργείο τελεί υπό κατάληψη μέχρι να έρθει ο Γαβρόγλου». Στη συνέχεια ύψωσαν πανό στο γραφείο του υπουργού Παιδείας και αποχώρησαν.
Ωστόσο, ομάδα αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποίησε κατάληψη σε γραφείο δίπλα από αυτό του υπουργού Παιδείας, δηλώνοντας ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι να επιστρέψει ο κ. Γαβρόγλου, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν συνέλευση στο αμφιθέατρο του υπουργείου μαζί με τα συντονιστικά μαθητών και φοιτητών προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Το συλλαλητήριο είχε ξεκινήσει στη 1 μ.μ. με τους συγκεντρωθέντες να διαμαρτύρονται ενάντια στο νομοσχέδιο για το νέο λύκειο και τις προωθούμενες αλλαγές στην παιδεία, με κεντρικό σύνθημα «Αγώνας μαζικός, πανεκπαιδευτικός, θα είναι η απάντηση από δω και μπρος».
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί ζητούσαν συνάντηση με τον υπουργό παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος απουσίαζε από το υπουργείο. 
Οι συγκεντρώσεις αυτές διαμαρτυρίας είναι εξαιρετικά ευεργετικές για τους υπαλλήλους του υπουργείου, αφού με απόφαση του υπουργού αποχωρούν νωρίτερα. Σήμερα η αποχώρηση έλεγε 11:30π.μ. και καλό τριήμερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: