ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Κεραμέως:«Δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση για κλείσιμο όλων των σχολείων της χώρας»


Όπως σημείωσε ακόμα η Νίκη Κεραμέως σε τηλεοπτική της παρέμβαση, «δεν υπάρχει πρόβλεψη για παράταση του σχολικού έτους».
Απέκλεισε προς το παρόν το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας όλων των σχολείων της χώρας λόγω κορονοϊού η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Η ίδια μιλώντας από τον Έβρο στην εκπομπή του Mega «Live News» τόνισε ότι «δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση».
«Δρούμε με βάση τα δεδομένα που έχουν οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι ανά πάσα στιγμή. Εκείνοι εκτιμούν τα δεδομένα, εκείνοι εκτιμούν τα πρόσφορα μέτρα ανά περίπτωση», σημείωσε παράλληλα η υπουργός Παιδείας
«Οι όποιες κινήσεις γίνονται αναφορικά με αναστολή λειτουργίας σχολείων, εκπαιδευτικών μονάδων κλπ γίνονται αυστηρά μετά από συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας», σημείωσε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής της παρέμβασης η Νίκη Κεραμέως.
Αναφορικά με τα σχολεία που έχουν κλείσει, η υπουργός είπε: «Τα σχολεία για τα οποία έχει εκδοθεί οδηγία αναστολής λειτουργίας έχει προβλεφθεί συγκεκριμένα η διάρκεια και το λέω αυτό γιατί το πρωτόκολλο που ακολουθείται αυστηρά είναι 14 ημέρες μετά την εμφάνιση του κρούσματος».
Πρόσθεσε δε ότι οι μαθητές που βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους λόγω του κορονοϊού δεν θα πάρουν απουσίες.
Τέλος, η Νίκη Κεραμέως απέκλεισε παράταση του σχολικού έτους, λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή, με τα δεδομένα που έχουμε, δεν υπάρχει πρόβλεψη για παράταση του σχολικού έτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: