ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δεκάδες ρουσφετολογικές τροπολογίες στο παρά πέντε της κάλπης

Αθήνα: Στο παρά πέντε της διάλυσης της Βουλής, βουλευτές φέρνουν στο Κοινοβούλιο δεκάδες ρουσφετολογικές τροπολογίες, συνεχίζοντας μια τακτική που πλήττει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και έχει αποδοκιμασθεί και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Όπως μετέδωσε το Mega, οι τροπολογίες ξεπερνούν τις 80 και φανερώνουν πως οι βουλευτές δεν ξεχνούν τις προεκλογικές τους συνήθειες.

Έτσι, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς ζητεί να εξαιρεθούν οι εκπαιδευτικοί Δημόσιας Ναυτικής Εκπαίδευσης από το Ενιαίο Μισθολόγιο.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης από τη ΝΔ ζητεί το διορισμό στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς των αθλητών που διακρίνονται σε Παγκόσμιους Αγώνες, πέραν των Ολυμπιακών.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος ζητεί οι διακριθέντες αθλητές να εισάγονται σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ άνευ εξετάσεων.

Η Αικατερίνη Φαρμάκη του ΠΑΣΟΚ ζητεί να μειωθεί στα επαρχιακά καζίνο η τιμή εισιτηρίου από 15 σε 12 ευρώ και να αυξηθεί στα μεγάλα από 6 στα 12 ευρώ.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης της ΝΔ προτείνει οι πρώην πρόεδροι και οι διατελέσαντες διευθύνοντες σύμβουλοι και μέλη του ΔΣ του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας να μπορούν μετά την αποχώρηση από τις θέσεις τους να προσλαμβάνονται ως σύμβουλοι.

Οι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κρεμαστινός και Ζωίδης και Κυκλάδων Ρήγας ζητούν να καταργηθούν οι εκκρεμείς δίκες του Δημοσίου με Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου ή άλλων φορέων για ακίνητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Ζητούν, μάλιστα, όσες δικαστικές αποφάσεις έχουν βγει να μην εκτελεστούν.

Υπάρχουν και οι διακομματικές ρουσφετολογικές τροπολογίες, όπως αυτή των Βρεττού και Ασπραδάκη (ΠΑΣΟΚ) και του κ. Καντερέ (ΝΔ), οι οποίοι προτείνουν τη διευθέτηση αγροτεμαχίου στη Νέα Μάκρη προς όφελος τοπικού αγροτικού συνεταιρισμού.

Στην ίδια λογική, οι βουλευτές Χίου Μουσουρούλης (ΝΔ) και Τσουρή (ΠΑΣΟΚ) ζητούν το ακίνητο του ΕΟΤ Ξενία Bella Vista να δοθεί στον Δήμο Χίου, ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ζωίδης από τα Δωδεκάνησα προτείνει να μετατραπεί η δημοτική επιχείρηση αστικών συγκοινωνιών σε ανώνυμη εταιρεία.
Πηγή: news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: