ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ήταν υποψήφιος για τρεις μέρες και τελικά παραιτήθηκε...

 Λανθασμένη η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος
Παραιτήθηκε ο Γιώργος Συμπιλίδης από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η υποψηφιότητά του η οποία ανέσυρε θλιβερές μνήμες από το ΄93, όταν η ανεξαρτητοποίηση του οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Η δήλωσή του:
«Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης, που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον.
Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει… Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Αλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Συμπιλίδης.
«Όμως», προσθέτει, «για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».
Δήλωση έκανε και ο Αντώνης Σαμαράς:
«Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».

1 σχόλιο:

Papadamos Konstantinos είπε...

Προτιμώ τον Καμμένο από τον ...Αντωνάκη. Εσύ τι λες;