ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια της ΝΔ: Επιστρέφουν Βλάχος, Δούκας, Τσιτουρίδης και.. Συμπιλίδης

Εκπλήξεις επεφύλασσαν οι λίστες της Νέας Δημοκρατίας με τους υποψήφιους βουλευτές στις εθνικές εκλογές, με 412 υποψήφιους σε 56 εκλογικές περιφέρειες.
Ο αρχηγός του κόμματος Αντώνης Σαμαράς θα είναι υποψήφιος στις περιφέρειες Μεσσηνίας και Μαγνησίας ενώ ως υποψήφιοι επιστρέφουν οι Γιώργος Βλάχος (Περιφέρεια Αττικής), Αδάμ Ρεγκούζας (Β’ Θεσσαλονίκης), Πέτρος Δούκας (Περιφέρεια Αττικής), Σάββας Tσιτουρίδης (Κιλκίς) και Ευάγγελος Μπασιάκος (Βοιωτίας). Μια ακόμη μεγάλη έκπληξη είναι η υποψηφιότητα του Γιώργου Συμπιλίδη (Κιλκίς), του «νούμερο 151»​ βουλευτή που το 1993 «έριξε»​ την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Υποψήφιος θα είναι και ο Χρίστος Δήμας (Κόρινθο), υιός του υπουργού εξωτερικών και αντιπροέδρου της ΝΔ Σταύρου Δήμα, ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη μετακομίζει στην Α' Αθηνών. Στη Β' Πειραιά θα είναι υποψήφιος ο στενός του φίλου του Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης, ενώ στη Β' Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή.
Με αφορμή την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε: «Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα. Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι. Υπάρχουν 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες. Η ανανέωση είναι εμφανής: οι μισοί περίπου είναι νέα πρόσωπα ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία αλλά και σε νέους επιστήμονες. Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Καλή τύχη στους υποψήφιους βουλευτές. Και αυτοί που δεν μπήκαν τελικά, θα είναι κι αυτοί στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Που δεν τελειώνει στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τότε μόλις ξεκινά».
Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή.
Στο Νομό μας υποψήφιοι είναι:
Ζήσης Τζηκαλάγιας
Μαρία Αντωνίου
Γιώργος Παπαδόπουλος
Σταύρος Μαγαλιός 
Δείτε εδώ όλα τα ονόματα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.xls

Δεν υπάρχουν σχόλια: