ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πάνος Καμμένος: «Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει στη κατάσχεση της πρώτης κατοικίας»

 Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε ευθέως τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οτι βρίσκονται σε συμφωνία με την τρόικα στο να κατασχέσουν την πρώτη κατοικία των Ελλήνων πολιτών.Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο Facebook.
«Χριστός Ανέστη.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε τα κόμματα τής συγκυβέρνησης οι υποτελείς τής τρόικας Βενιζέλος- Σαμαράς σπαταλώντας τα χρήματα απο τις κομμένες συντάξεις και μισθούς των Ελλήνων που άρπαξαν μέσω της χρηματοδότησης τών κομμάτων άρχισαν την προπαγάνδα.

Εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε ενισχύσεις από τους εργολάβους του δημοσίου και τους νταβατζήδες για να πληρώσουμε σποτάκια, δεν ξεπουλάμε την ελευθερία του λόγου μας και την αλήθεια για να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο.

Σύμμαχος μας μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Όλοι εσείς που πρέπει να περάσετε τα μηνύματα σε όλους τούς Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα βομβαρδιστούν απο την προπαγάνδα τών συγκυβερνητών με δικά σάς χρήματα που έκλεψαν για το καλό μας.

Η είδηση ότι έρχεται κατάσχεση της πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη την χώρα.Το απαιτεί ο Τόμσεν. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: