ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Επιστρέφει ο Γιώργος Συμπιλίδης;

Πηγή: enikos.gr
Μετά από περίπου 20 χρόνια ο Γιώργος Συμπιλίδης βρίσκεται πολύ κοντά για να επανενταχθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Όλα θα κριθούν τα επόμενα 24ωρα που θα ανακοινωθούν και επίσημα τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του. Ωστόσο η Συγγρού φοβάται τις αντιδράσεις που πιθανότατα υπάρξουν από το εσωτερικό του κόμματος.
Ο Γιώργος Συμπιλίδης από την πλευρά του, δεν κατέθεσε αίτηση υποψηφιότητας και δηλώνει «φίλος του Αντώνη Σαμαρά» και όχι άδικα καθώς τον στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές αλλά ήταν και δίπλα του στα «πέτρινα χρόνια» που ο Πρόεδρος της ΝΔ ήταν εκτός πολιτικής σκηνής.
Ο πρώην βουλευτής του Κιλκίς μιλώντας σε τοπική εφημερίδα δήλωσε πως θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. «Ναι, είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ» είχε πει χαρακτηριστικά. Οι «πρώτες» αντιδράσεις που υπήρξαν στο άκουσμα της υποψηφιότητας του, ανάγκασαν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά να του ζητήσουν να χαμηλώσει τους τόνους και να μην δίνει λαβές για σχόλια μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια.
Έτσι και έγινε. Ο Γιώργος Συμπιλίδης όσες ερωτήσεις και αν δέχθηκε από τους δημοσιογράφους δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του. Σιγή ιχθύος υπήρξε όλο αυτό το διάστημα και από την Συγγρού. «Είναι ένα θέμα το οποίο χειρίζεται προσωπικά ο Πρόεδρος» έλεγαν χαρακτηριστικά.
Οι πληροφορίες ωστόσο επιμένουν πως ο πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά θα είναι τελικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ωστόσο αυτό θα φανεί την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη που θα γίνει η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων.
Ο Γιώργος Συμπιλίδης είχε παραιτηθεί από βουλευτής της ΝΔ και είχε προσχωρήσει στο κόμμα της «Πολιτικής Άνοιξης». Ήταν ουσιαστικά η «χαριστική βολή» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς μετά από αυτή την αποχώρηση η κυβέρνηση της ΝΔ έπεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: